29.03.2024
Новини Оперативно

Бійка між відпочивальниками на Тернопільщині: 39-річний чоловік з серйозними ножовими пораненнями у лікарні

39-річний чоловік потрапив до лікарні із проникаючимо ножовими пораненнями. Підозрюваного у нанесенні умисних тілесних ушкоджень затримали. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

27 травня близько десятої години вечора на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території відпочинкового комплексу, що в селі Кімната Кременецького району, виникла бійка між відпочивальниками. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

На момент приїзду поліцейських одного з учасників бійки – 39-річного тернополянина  бригада лікарів швидкої допомоги госпіталізувала. З’ясувалося, у чоловіка проникаючі ножові поранення черевної порожнини і грудної клітки, а також різана рана руки.

Встановлюючи обставини конфлікту, поліцейські опитали очевидців події та з’ясували, що до заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень потерпілому причетний раніше судимий 25-річний кременчанин. Він втік місця події втік, проте згодом був затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення кременчанину  підозри та обрання запобіжного заходу.

 

Перейти до панелі інструментів