19.04.2024
Новини Оперативно

Падіння виявилося фатальним: на Тернопільщині загинув велосипедист

26 травня о 13.05 бригада швидкої виїжджала у  Вишнівець, проте уже, на жаль, не змогла надати допомогу 21-річному пацієнтові. Молодий чоловік їхав велосипедом, упав і вдарився об бордюр. На жаль, падіння виявилося для нього фатальним. Про це повідомляє генеральний директор Центру екстреної медицини Тернопільщини Михайло Джус.

Від сильного удару хлопець отримав  закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом лобної кістки та хребців шийного відділу хребта. Медики швидкої змушені були констатувати біологічну смерть, що настала до приїзду швидкої, від травм, не сумісних із життям.

За попередньою інформацією, молодий чоловік не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним бордюром, а після цього його відкинуло на металеву огорожу, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Головне фото: ua.depositphotos.com.

Перейти до панелі інструментів