26.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі під колеса BMW потрапила 7-річна дівчинка, яка їхала на самокаті

Порушення правил дорожнього руху стали причиною травмування п’ятьох людей на Тернопільщині. про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Із закритим переломом кістки стопи до дитячої лікарні мама привезла семирічну доньку. Ушкодження дитина отримала в результаті наїзду автомобіля. Аварія трапилося 20 травня близько 16:40 у Тернополі. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водійка автомобіля  BMW X1, повертаючи з однієї вулиці на іншу, збила дівчинку.

Водійка стверджує, що не побачила пішоходів, оскільки в цей момент на переході стояв інший транспортний засіб, а люди раптово вийшли позаду нього. Її слова підтвердило і відео з камер спостереження. Дівчинка разом з мамою рухалися нерегульованим пішохідним переходом. Проте дитина в цей момент їхала на самокаті. Правоохоронці нагадують, спершу потрібно злізти з велосипеда або самоката, а тоді переходити дорогу.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці Тернопільщини в ніч з 20 на 21 травня. На трасі Броди-Львів, неподалік села Івачів Долішній, перекинувся автомобіль.
Аварія трапилася близько четвертої ранку. Двадцятирічний водій автомобіля ЗАЗ не впорався з керуванням, врізався в тросову огорожу, а після цього автівка перекинулася.
На момент ДТП в салоні, крім кермувальника, було троє молодих людей. Усіх потерпілих госпіталізували до лікарні. У водія відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.
Обидві автопригоди слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил дорожнього руху. Триває слідство.

 

Перейти до панелі інструментів