29.03.2024
Місто Новини Оперативно

Горіли підвал та кухня: у Тернополі за добу трапилися дві пожежі в багатоквартирних будинках

Впродовж 19 травня та перших хвилин 20 травня в Тернополі трапилися дві пожежі у житлових будинках.

Як повідомляють в обласному управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, 19 травня о 10:05 в м. Тернопіль на вул. Яремчука, 39 виникла пожежа у квартирі на 1 поверсі чотириповерхового багатоквартирного житлового будинку. Вогнем знищено газовий котел, кухонну витяжку, кухонні меблі на площі 2 кв. м, пошкоджено кухонну кімнату на площі 10 кв. м. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та другим відділенням 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місце пожежі залучалися працівники ОКЦ Головного управління. Під час гасіння пожежі врятовано 1 житловий будинок.

20 травня о 00:12 в м. Тернопіль по вул. Володимира Великого, 5 виникла пожежа в підвалі 2-го під’їзду дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 4 кв. м. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місце події залучалися працівники оперативно-координаційного центру.

Перейти до панелі інструментів