27.04.2024
Новини Погода

Незначне похолодання, а тоді – таке тепло, “як треба”: якою буде погода на найближчі три дні

На західну Україну йде незначне похолодання, але триватиме воно недовго. Про це на своїй фейсбук-сторінці написала метеорологиня Наталка Діденко.

“В Україні завтра буде порівняно тепло, протягом дня +15+20 градусів, почне свіжішати повітря в західних областях, по крайньому заході до +13+15 градусів, – пише Діденко. – Ця свіжість, а, якщо чесно – похолодання, пошириться у суботу на всю західну частину, північні області та більшість центральних областей”.

Завтра, 7-го травня, в Україну прийде черговий атмосферний фронт, який зумовить дощі на Заході, Півночі України, у багатьох центральних областях (окрім Дніпра з районами) та на Одещині. Східна частина та більшість Півдня належатимуть сухій теплій погоді.

“А з неділі нарешті почне теплішати. Неділя, коли багато українців відвідуватимуть цвинтарі і поминатимуть своїх померлих, обіцяє сонячну та порівняно теплу погоду, лише в східних областях України затримається дощовий атмосферний фронт та буде трохи прохолодніше. Наступний тиждень принесе таке тепло, як нам треба))”, – вселяє надію Наталка Діденко.

Перейти до панелі інструментів