27.04.2024
Новини

У Тернополі померла відома лікарка

Через важку хворобу зупинилося серце знаної на Тернопільщині лікарки Ірини Тхорик. Сумну звістку оприлюднили на сторінці Управління охорони здоровя Тернопільської обласної державної адміністрації.

“Не стало заступниці генерального директора (головного лікаря) КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня», експерта за педіатричним напрямком «Інформаційно-аналітичне забезпечення в педіатрії» УОЗ ТОДА Ірини Тхорик.

Висловлюємо рідним, близьким, знайомим глибокі співчуття з приводу непоправної втрати – передчасної смерті Медика, знаного не лише в області.

Словами не загоїти страшної рани від такого непоправного горя… На 69 році пішла з життя добрий друг, доброзичлива колега, надійний порадник, професіонал медичної справи, яка віддала медицині все своє життя.

Після отримання освіти у Львівському медичному інституті Ірина Осипівна до останнього дня працювала у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні.

Світлі спогади про неї завжди залишаться у наших серцях…

Сьогодні, у цей скорботний час, колектив Управління охорони здоров’я ТОДА та вся медична спільнота висловлюють співчуття родині, синам, дочці Зоряні, завідувачці відділення патології новонароджених дітей обласної дитячої лікарні. Розділяємо біль втрати з Вашими родинами.

╾ Світла та вічна їй пам’ять! ╾

Панахида відбудеться сьогодні, 27 квітня, о 19.00 в капличці церкви св. Михаїла за адресою: вул. 15 квітня, 1.

Похорон – завтра, 28 квітня о 12.00″, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів