29.03.2024
Новини Промо

Як обрати чоловічу футболку поло

Якщо ви вирішили розширити свій літній гардероб, то найкраще це зробити за допомогою футболки. А якщо таких у вас вже і так багато, то задумайтеся про придбання футболки поло, які вважають одними з найбільш універсальних типів одягу.

Їх фасон виявився настільки вдалим, що вони застосовуються в дуже багатьох стилях: спортивних, smart casual і ділових. Магазин Bolf врахував всі головні тренди в світі чоловічого одягу, тому, купуючи речі саме там, ви можете бути впевнені в тому, що купуєте новинки сезону.

Футболки поло – що це?

Футболки поло – річ, яку можна легко впізнати за короткими рукавами і комірцеві, котрий застібається на 2-3 гудзики.

Спочатку дана модель розроблялася для активних заходів, в яких ключове значення мали комфорт і практичність. Теніс і гольф – основні спортивні дисципліни, де поло використовується в якості спортивної уніформи.

Сьогодні універсальність футболок поло зайшла ще далі – вони часто використовуються в корпоративних формах, тому їх можна сміливо назвати одним з найбільш універсальних видів одягу.

Незважаючи на те, що поло має короткі рукава як в футболках, можна часто почути фразу “сорочки поло” і це не буде помилкою, адже комір на гудзиках вважається елементом трикотажних сорочок.

Розмір чоловічої футболки поло – як вибрати?

На превеликий подив дизайнерів і модельєрів, чоловіча половина населення як і раніше відчуває труднощі з вибором правильного розміру сорочок поло. І це незважаючи на те, що фасон цієї речі досить простий. Тезисно пройдемося правилами з підбору розміру футболок.

Почнемо з того, що рукави в поло не повинні обтягувати руки. Бавовна добре підкреслює, але не виділяє частини вашого тіла. Тому знайте: якщо між рукавом і біцепсом вказівний палець насилу пролазить – це не ваш розмір.

Відносно довжини того ж рукава все набагато простіше – він повинен перекривати приблизно ⅔ вашого біцепса.

Плечовий шов повинен збігатися з плечовою кісткою.

Футболки поло можна носити заправленими і розправленими. Завдяки подовженій задній частині і укороченій передній вони симетрично і акуратно виглядають в разі, якщо ви вирішите їх заправити.

Матеріал футболок поло

Бавовна – основний матеріал, який використовується в сорочках поло. Він практичний, невибагливий і дуже зручний. Так як в його основі лежать натуральні тканини, тіло легко дихає, а сама футболка вбирає вологу.

Для робочої уніформи використовується суміш бавовни з синтетичними матеріалами.

Перейти до панелі інструментів