29.03.2024
Новини

«Позбавили мешканців абсолютно всіх дерев»: тернополянин скаржиться на тотальну вирубку на вул. Симоненка

Дерева, які росли біля будинку на вул. Симоненка, 4, позрізали під корінь. Не завадили цьому ані сусіди, які бачили процес, ані депутати округу. У міськраді кажуть, мешканці цього двору погодили екопарковку.

Про вирізку дерев 17 квітня розповів мешканець будинку Андрій Кір на особистій сторінці у Фейсбук.

«Хочу висловити велику “подяку” Тернопільська міська рада, особисто пану меру Сергій Надал та депутатам від 5 округу міста Тернополя Михайло Сиротюк, Галина Гевко, Олег Климчук ( Тернопільська міська організація ВО Свобода) та Маріанна Юрик-Том’як ( Європейська Солідарність ) за те, що позбавили мешканців вулиці Симоненка 4 абсолютно всіх дерев. Окремий привіт тим сусідам, на чиїх очах і з чиєї мовчазної згоди це відбулося.
Вітання Державна екологічна інспекція у Тернопільській області, яка продає дозволи на це. І ще привітики Державна екологічна інспекція України, Національна поліція України і Поліція Тернопільської області, які довбуться в очі і не бачать, що в Тернополі відбувається лісозаготівля. Цього разу так просто вам це не зійде з рук,» – йдеться у дописі.

У коментарях прессекретар міської ради Мар‘яна Зварич написала, що мешканці двору погодили екопарковку.

У відповідь користувачі засумнівалися, що люди погоджували вирізку дерев заради екопарковки.

Ірина Чорна пише: «СРСР народ підтримав! Хто конкретно погоди? Кого взагалі запитували?
В Тернополі все свавілля виправдовується фейкових погодженнями. На вул. 15 квітня теж кажуть, що хтось просив дерева зрізати. Тільки ніхто не знає хто цей хтось.»

 

Фото: Андрій Кір

Перейти до панелі інструментів