26.04.2024
Новини

Ароматні підробки збував в інтернеті: викрили чоловіка, який налагодив алковиробництво (фото)

У ході проведення операції «Спирт» працівниками Головного управління ДФС у Тернопільській області припинено діяльність 2 підпільних цехів з виготовлення спирту та алкогольних напоїв та каналу їх розповсюдження через мережу Інтернет. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДФС у Тернопільській області.

Незаконну діяльність організував житель Тернопільського району, в домоволодінні якого було встановлено обладнання для ректифікації (очищення) спирту зі спиртовмісної продукції, а також здійснювалось незаконне виготовлення алкогольних напоїв, їх фасування та реалізація.

До розповсюдження підакцизної продукції організатором протиправної діяльності також було залучено жителя м.Тернополя.

За результатами санкціонованих обшуків виявлено та вилучено 1100 літрів рідини із різким запахом спирту, близько 1300 літрів алкогольних напоїв (коньяк, настоянки, горілчана продукція), обладнання для ректифікації спирту та виготовлення купажу, понад 400 упаковок смакових добавок для незаконного виготовлення алкогольних напоїв з ароматами «Коньяк», «Чача», «Зубрівка», «Канабіс» та інші. Також вилучено 2 транспортних засоби, якими здійснювалось перевезення незаконно виготовленої підакцизної продукції.

Загальна вартість вилучених з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей та знарядь виробництва становить близько 1,3 млн грн, вирішується питання про накладення на них арешту.

Перейти до панелі інструментів