16.04.2024
Новини Оперативно

У аварії на Тернопільщині загинув водій, двоє пасажирів у лікарні

Аварія з потерпілими трапилася близько 22.30 7 квітня. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Івашківці, не розминулося два автомобілі. І як результат – одна людина загинула, а двоє з травмами потрапили до лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області.

На місці нещастя працювала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією,  тридцятидворічний кермувальник автомобіля ВАЗ-211540, під час виконання маневру обгону попутних автомобілів, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з MAZDA-6. Після цього ВАЗ злетів у кювет, а його водій від отриманих травм загинув.

На момент удару в даному авто перебувало двоє пасажирів. Неповнолітню уродженку Франківщини довелося вивільняти з металевої пастки. Її з забоями голови доправили до лікарні. Госпіталізували до  медзакладу і іншу пасажирку, 1968 року народження. У жінки медики констатували переломи стегна та гомілки.
В результаті удару закриту черепно-мозкову травму отримав і водій MAZDA-6. Проте чоловік від госпіталізації відмовився. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

 

Ще одна аварія трапилася в ніч з 7 на 8 квітня в Тернополі. На проспекті Злуки водій автомобіля Daewoo на пішохідному переході збив перехожого.
При виїзді на місце ДТП правоохоронців з’ясувалося, що водій автівки у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали згідно статті 208 КПК. За дане правопорушення чоловік відповідатиме у суді згідно статті 286-1 ККУ.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/dtp/u-avariji-na-ternopilshhini-zaginuv-vodij/

Перейти до панелі інструментів