19.04.2024
Новини

4 квітня у Тернополі прощатимуться із директором школи №11

Панахида за Павлом Літинським відбудеться 4 квітня о 18.00 у капличці церкви Святого Духа, що на вул. Тарнавського, 2а. 

Про це повідомляють на сторінці школи у Фейсбук.

Нагадаємо,помер відомий освітянин 3 квітня.

Павло Літинський очолював Тернопільську загальноосвітню школу №11 з 2003 року.

«Мудрий наставник, відмінник освіти, управлінець нового типу і європейського бачення сучасної школи, ініціатор цікавих проектів. Істинний патріот України, Тернополя, рідної школи. Павло Степанович майже два десятки років очолював нашу 11 школу. Був водночас і керівником, і порадником, і другом.
Поважав колег, був винятково добрим, умів прощати. Великий друг дітей, номінант почесного учнівського звання «Найдемократичніший директор».
Людина великого серця, він ніколи не мав темряви в душі. Був оптимістом, мав багато творчих задумів, планів. Мрійник, дбайливий господар. За час перебування його на посаді школа стала сучасною і ошатною.  Любив квіти: два кущі троянд, посаджених його руками біля входу до школи, стануть тепер пам‘яттю. Міг стільки ще зробити, міг стільки ще бути разом з нами, але…  Сьогодні, схиляючи у невимовній скорботі голови, ми кажемо: «Прощайте, дорогий Павле Степановичу, учителю, наш директоре, наставнику і незабутній друже!…»  Нехай Ваша світла Душа зійде Зорею на Небесах,» – так згадує Павла Літинського колектив одинадцятої школи.

Перейти до панелі інструментів