29.03.2024
Новини

«Добрий і справедливий»: у Тернополі помер анестезіолог, який хворів на COVID

Ще тиждень тому друзі тернопільського анестезіолога, завідуючого відділеням інтенсивної терапії обласного наркодиспансеру Олександра Геби, у якого була важка пневмонія, просили про допомогу. А 3 квітня чоловіка не стало.

Про смерть лікаря повідомив його друг Сергій Кучеренко у соцмережі Фейсбук.

Чоловік писав про тяжкий стан Олександра Геби та просив про допомогу для нього. Але, на жаль, лікаря врятувати не вдалося.

У коментарях під опублікованим фото померлого люди висловлюють слова співчуття рідним та згадують Олександра, як добру та справедливу людину, а також професійного медика.

«Пішов у засвіти Олександр Матвійович. Тільки найкращі спогади і не хочеться вірити… Царство небесне. Співчуття родині,» – пише Наталя Вовчук.

Наталя Фіголь згадує померлого, як чудового лікаря та надійного колегу.

«Дуже сумно, сльози і якась пустота, яку залишив наш Олександр Матвійович, який завжди тихенько говорив, бо мав інтелігентне виховане коріння, добрий і справедливий, м’ягкий і скромний, не один раз з ним добігали з маршрутки на роботу вранці і жартували.. Яке жорстоке життя, не віриться ніяк…Спочивай з Богом. Видно там теж потрібні світлі Люди! Вічна пам‘ять!» – пише Лілія Косовська.

Фото: Сергій Кучеренко

 

Перейти до панелі інструментів