27.04.2024
Новини

Затримали чоловіка з наркотиками, який ломився в чужу квартиру

У понеділок, 29 березня, близько 18-ї години, патрульні отримали повідомлення, що в одному з багатоквартирних будинків на вул. Фабричній, невідомий чоловік намагається пошкодити вхідні двері до квартири заявника. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції Тернопільської області.

Поліцейські негайно прибули за вказаною адресою, але ймовірного правопорушника на місці не виявилось. Інспектори поспілкувалися із заявником та дізналися прикмети громадянина, який пошкоджував майно. Та в цей момент, дружина заявника почала голосно кричати та кликати на допомогу, вона знову побачила в під’їзді вищевказаного чоловіка.

Патрульні зупинили громадянина та вивели його на подвір’я, під час проведення поверхневої перевірки, інспектори виявили в чоловіка згорток із речовиною зеленого кольору рослинного походження , схожою на наркотичну та предмети, ймовірно, призначені для куріння забороненої речовини. Громадянин відмовився спілкуватися з охоронцями порядку та пояснити їм походження виявлених речовин.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Перейти до панелі інструментів