18.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі “накрили” партію спирту невідомого походження

У Тернополі працівники податкової міліції вилучили з незаконного обігу 2 200 літрів спирту та 1 250 літрів алкогольних напоїв.

Як повідомляють в Головному управлінні Державної фіскальної служби в Тернопільській області, в ході проведення операції «Спирт» здійснено оперативну перевірку інформації про можливі факти відвантаження підакцизної продукціїяка зберігається на території гаражного кооперативу в Тернополі, через одне із відділень служби кур’єрської доставки ТОВ «Нова Пошта»,

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів встановлено факт завантаження з гаражного приміщення підакцизної продукції у автомобіль «Мерседес-Бенц» під керуванням жителя Тернополя.
В ході проведення заходів з незаконного обігу вилучено: 2200 літрів спирту, 1250 літрів алкогольних напоїв розлитих у тару типу «бег-ін-бокс» та транспортний засіб у який здійснювалось завантаження вилученої продукції.

Взірці продукції відібрано для проведення попереднього дослідження за результатами якого буде прийнято подальше рішення у відповідності до вимог.

Перейти до панелі інструментів