18.04.2024
Новини

Після залицянь 19-річної панянки житель Тернопільщини втратив мобільний і 20 тисяч

Жертвою зловмисників став житель села Буцнів. З викраденої у потерпілого картки лиходії зняли двадцять тисяч гривень. Про це інформують на сайті Національної поліції України.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло звернення від жителя села Буцнів про те, що в обласному центрі на залізничному вокзалі невідома жінка викрала з його рюкзака мобільний телефон та дві банківські картки, з яких через декілька хвилин було знято майже 20 тисяч гривень.

Оперативно відреагувавши на звернення потерпілого, співробітники карного розшуку встановили, що до злочину причетні двоє оосіб.

З’ясувалося, 19-річна зловмисниця, побачивши на Привокзальному майдані чоловіка, котрий один сидів на лавочці, очікуючи на електричку, підійшла до нього і почала залицятися. Потерпілий навіть не помітив, коли юнка вийняла з його рюкзака мобільний та банківські картки. Як згодом стало відомо, підозрювана разом зі своїм 23-річним спільником з допомогою викраденого мобільного отримали доступ до чужих  банківських карток і вже за пів години в двох банкоматах зняли майже 20 тисяч гривень. Гроші встигли витратити, а телефон оперативники вилучили.

Перейти до панелі інструментів