19.04.2024
Відео Новини

Кількість хворих зростає: на Тернопільщині через COVID-19 на самоізоляції окремі класи і одна школа (відео)

На Тернопільщині  і вчителі, і учні продовжують хворіти на COVID-19. Через це окремі класи пішли на самоізоляцію. Станом на 10 березня у області захворіло 24 учні, проте кількість хворих щоразу зростає. Про це повідомила начальниця управління освіти та науки облдержадміністрації Ольга Хома.

– На Тернопільщині немає шкіл закритих через захворюваність на ковід. Але є окремі класи, які перебувають на самоізоляції через те, що хтось із дітей захворів, – каже вона. – Було ряд навчальних закладів, де хворіли педагогічні працівники. І хоч їх багато не було, – четверо, але вони читали предмети, відвідуючи велику кількість навчальних закладів. У зв’язку з тим школа була закрита на самоізоляцію. Дякувати Богу серед учасників освітнього процесу більше ніхто не захворів. Але на сьогодні ми маємо тенденцію щодо збільшення захворюваності, як серед педпрацівників, так і серед дітей.

Читайте також: У Тернополі через COVID закрили 15 класів, захворіли 58 педагогів.

Кількість хворих вчителів та учнів щоразу змінюється. За останніми результатами обласного лабораторного центру, серед педагогічних працівників станом на 10 березня було 13 хворих, додає Ольга Хома.  9 березня – 20, а 8 березня – майже 30. 

Нагадаємо, що у Тернополі через ковід закрили 13 класів, захворіли 58 педагогів. На самоізоляцію пішли окремі групи дитсадків та класи деяких шкіл. 

Наразі тернопільські школи продовжують працювати у звичному режимі. Підстав для переведення на дистанційне навчання поки що немає, вважає начальниця міського управління освіти Ольга Похиляк. Адже захворюваність поки що не є масовою.

 

Головне фото: galychyna.if.ua.

Перейти до панелі інструментів