28.03.2024
Новини

З 8 березня тернополяни не зможуть доїхати на Закарпаття поїздами

«Укрзалізниця» з 8 березня призупиняє продаж квитків на Закарпаття і одночасно з введенням в регіоні посиленого карантину обмежить висадку-посадку пасажирів.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті «Укрзалізниці».

«Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про віднесення Закарпатської області до “червоної” карантинної зони, Укрзалізниця з 8 березня і до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків у вказаний регіон, а також обмежить висадку та посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно,» – йдеться у повідомленні.

Водночас зазначається, до 8 березня включно усі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод виїхати або ж дістатися Закарпаття залізницею.

Укрзалізниця уважно слідкує за ситуацією і готова до призначення спеціальних рейсів за поданням Закарпатської ОДА для вивезення 2100 людей із квитками на час дії карантинних обмежень.

Також нагадують, що «Укрзалізниця» 8 та 9 березня виконає 5 спеціальних рейсів для безпечного вивезення понад 3000 пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинних зон. Рейси здійснюються за поданням Івано-Франківської та Чернівецької ОДА та за погодженням із Міністерством охорони здоров’я та Міністерством інфраструктури.

Читайте також: Тернопільщина у «помаранчевій» зоні: що це означає

Фото: з відкритих джерел

 

 

Перейти до панелі інструментів