29.03.2024
Новини

У Тернополі визначили переможців конкурсу малюнків, їхні роботи підбадьорюватимуть хворих дітей (фото)

У Тернополі цими днями підбили підсумки благодійного конкурсу малюнків для школярів «Одужуй», метою якого було – підтримати однолітків, що захворіли. Про це інформують на сайті Тернопільської міської ради.

Тернопільські учні дуже активно долучилися до конкурсу та намалювали більше 1000 робіт для дітей, котрі зараз перебувають на лікуванні у медичних закладах.

Як відзначають організатори акції, усі конкурсні малюнки є надзвичайно різноманітні, цікаві, яскраві та наповнені позитивною енергетикою. Ці емоції та віра, що передаються через роботи учнів, неодмінно подарують хороший настрій та допоможуть одужати не одній дитині.

«Обрати кращі роботи серед 1000 дитячих малюнків було надзвичайно важко, адже усі вони наповнені теплом, добром та позитивом. Ми обрали спочатку 60 робіт, а серед них уже визначили переможців, – додають журі конкурсу. – Проте ми наголошуємо, що усі малюнки, які учні намалювали та надіслали на конкурс, вже є переможцями, адже вони даруватимуть посмішки і допомагатимуть одужати хворим діткам».

Автори малюнків отримають дипломи про участь у благодійній акції, а переможці будуть нагороджені заохочувальними призами. Виставка кращих робіт і церемонія нагородження відбудеться 11 лютого, у Всесвітній день хворого.

Конкурсні роботи учнів прикрасять стіни дитячих лікувальних закладів міста, а частина малюнків буде передана нашим бійцям на Схід України.

Перейти до панелі інструментів