26.04.2024
Новини Політика

ВО “Батьківщина” на Тернопільщині очолив керівник ринку без партійного досвіду

Виконувачем обов’язків голови обласної організації ВО «Батьківщина» став Степан Горуц. Нового очільника вже представили активу партії. Про це повідомляє пресслужба організації. 

«Завдання, поставлені переді мною добре розумію. Знаю, що беру на себе нелегку працю, не маючи при цьому досвіду в партійній роботі, але впевнений: разом із вами, з вашою допомогою ми цей шлях подолаємо успішно», – звернувся до однопартійців Степан Горуц.

Нагадаємо,  нагадаємо багаторічний голова Тернопільської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний склав свої повноваження. Про заяву у відставку він повідомив 5 лютого на своїй сторінці у соцмережі фейсбук. Також Деревляний додав, що залишається в партії, в бюро обласної організації і буде відстоювати, як депутат Тернопільської обласної ради, інтереси України та громади області.

Довідка

Степан Богданович Горуц
Народився: 28 березня 1974 року в Тернополі.
Освіта: вища, у 2010 році з відзнакою закінчив Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит».
Із 2009 року – комерційний директор ТОВ «Тернопільський міський ринок».
Активний учасник громадсько-політичного життя Тернопільщини. Неодноразово відзначений почесними грамотами й подяками Української греко-католицької церкви. Волонтер Революції Гідності та АТО (ООС).

Головне фото: пресслужба Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина».

Перейти до панелі інструментів