08.05.2024
Новини Політика

Обласна організація “Батьківщини” змінює багаторічного керівника

Про заяву у відставку з голови Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина” Василь Деревляний повідомив 5 лютого на своїй сторінці у соцмережі фейсбук. Про своє рішення він повідомив аж через 2 місяці і не пояснив у дописі, чому так. 
“Шановні однопартійці! Шановні жителі області! Шановні друзі! Ось і настав той час… Я особисто прийняв рішення 25 листопада 2020 року написати заяву щодо моєї відставки з голови Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина». Свою відставку я погодив з вищим керівництвом партії, – йдеться у повідомленні. – Я пишаюся тим, що це я, з небагатьма партійцями з 2002 – 2005 роки розбудували партію «Батьківщина» в області. Наші первинні організації є майже в кожному селі області і офіційно зареєстровані в юстиції.
Також Деревляний додає, що залишається в партії, в бюро обласної організації і буде відстоювати, як депутат Тернопільської обласної ради, інтереси України та громади області.
Зазначимо, що Василь Деревляний від 9 грудня 2001 року, після об’єднання УКРП з партією ВО «Батьківщина», член партії ВО «Батьківщина». У 2003, 2005, 2007, 2010 роках обирався головою Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина».
Перейти до панелі інструментів