29.03.2024
Відео Новини Оперативно

Поліція знайшла підозрюваного у вогнепальному травмуванні 11-річного школяра з Тернополя (відео)

Чоловіка, який ймовірно стріляв у 11-річного школяра у Тернополі, встановили правоохоронці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Тернопільській області. 

Оперативники перевірили найближчий будинок, з якого за версією експертів, ймовірно був здійснений постріл. В результаті відпрацювання будинку в одній з кварир виявили гладкоствольну зброю.  Її вилучили та направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Поліцейські продовжують детально розслідувати усі обставини злочину.

Нагадаємо, 21 січня до лікарні  потрапив малолітній мешканець Тернополя. Травми хлопчик отримав  під час катання на санках поблизу 27-ї школи.

Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини лікарі вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі пацієнт потребує ще одного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні. За фактом травмування школяра порушили кримінальне провадження за хуліганство.

Як стало відомо, від пострілу постраждав ще один хлопчик, якому дріб пошкодив обличчя, повідомляє “20 хвилин”. При цьому Головне управління Нацполіції в Тернопільській області на своєму офіційному сайті про цей факт чомусь не повідомляє.
Збір коштів на лікування 11-річного Максима Капустяника оголосив дитячо-юнацький футбольний клуб “Чемпіон”.
“Шановні батьки, друзі! Просимо Вашої підтримки. Невідомиу вистрілив у спину нашого вихованця Капустяника Максима під час прогулянки біля школи. Максим знаходиться в лікарні, дуже просимо Вас допомогти фінансово на лікування, номер картки батька: 5168752000709702.
Перейти до панелі інструментів