19.03.2024
Новини

Волонтери подякували 86-річній бабусі з Тернопільщини, яка плете шкарпетки для бійців на передовій

Михайлині Ленчишин зі Слобідки, що на Теребовлянщині, – 86 років. У вільні від сільської роботи хвилини жінка плете шкарпетки. Ні, не для себе, а для тих, хто в окопах захищає нашу країну. І це вона робить з початку війни. Уже сплела майже сто пар! 

За постійну підтримку і допомогу воїнам АТО Територіальний відокремлений підрозділ ГО Спілки бійців та волонтерів АТО «Сила України» надіслав їй листа, у якому подякував за її небайдуже серце.

А нещодавно бабуся Михайлина зробила теплий подарунок хлопцям-захисникам до Миколая. Каже, плести може навіть із заплющеними очима, головне, аби нитки були.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської облдержадміністрації, бабуся Михайлина родом з села Долина Теребовлянського району. Разом з чоловіком виростили трьох синів. Найстарший Ярослав, йому 60 років, мешкає в Одеській області, художник, різьбяр, іконописець. Колись працював у Теребовлі в художній майстерні. На два роки молодший від Ярослава Михайло живе у Зборівському районі, він будівельник. Разом з мамою проживає і дбає про неї 48-річний син Йосип, майстер виробів із каменю, поет-пісняр.

Перейти до панелі інструментів