24.04.2024
Відео Місто Новини

«Петарди кидали навіть під колеса авто патрульних»: тернополяни шоковані тим, що робилося у новорічну ніч (відео)

Новорічне повідомлення на офіційній патрульної поліції Тернопільщини у Фейсбуці викликало дещо іншу реакцію, ніж, вочевидь, очікували правоохоронці.

«Новорічна ніч особлива, адже сповнена надії й радості. Нехай ваші святкування будуть насичені лише приємними сюрпризами, а цей рік принесе здоров’я, злагоду, достаток і благополуччя у кожну родину. Вітаємо з прийдешнім 2021-м роком. Поки ви святкуєте, патрульні на варті правопорядку, аби всі могли почуватися безпечно та спокійно», – йшлося у повідомленні.

Однак масові феєрверки у Тернополі, продемонстрували, що фраза про спокій є звичайнісінькою бравадою.

«Новорічна ніч особлива, бо через використання піротехніки деякі учасники бойових дій не знаходили собі місця, а тварини в стресі сиділи до ранку. Було б непогано, якби ви повідомили кількість протоколів та розповіли про свою роботу. Вночі кидали петарди прямо під колеса автомобілів патрульних. Реакції 0», – написала у коментарях до даного повідомлення Зоряна Биндас.

Ольга Кізьк додала, що «вона теж в шоці».

«Пів Тернополя бахало від петард! А вони знов селфі!!!!», – дорікнув у коментарі Yuriy Mlkolayovich.

Найцікавіше, що досі жодної реакції від правоохоронців ні на закиди не має. Як і офіційної інформації про те, чи когось покарали за масові  нічні феєрверки.

 

Перейти до панелі інструментів