19.04.2024
Новини

Тернопільська школа отримала пакунок від мами Кузьми “Скрябіна” (фото)

Матір покійного співака Андрія Кузьменка виготовляє оригінальні дзвіночки. Особливі рукотвори жінка виготовила на прохання педагогічного та учнівського колективу ТНВК “Школа-ліцей №6 імені Назарія Яремчука”. Днями директор навчального закладу Олександр Остапчук разом із дітьми розпакував пакунок від Ольги Кузьменко.

Про це Олександр Остапчук написав на власній сторінці у Фейсбуці.

“Журналіст і великий знавець історії розвитку пісенного мистецтва Михайло Маслій познайомив нас із мамою Кузьми Скрябіна(Андрія Кузьменка)- Ольгою Михайлівною, яка виготовляє оригінальні дзвіночки. На них зображений нотний стан і перші рядки пісень, які виконував син.

Народилася ідея зібрати дзвіночки з рядками пісень Кузьми і попросити Ольгу Михайлівну виготовити дзвіночки з першими рядками пісень, які виконував Назарій Яремчук. І сьогодні ми отримали першу бандероль з дзвіночками. Окрім пісенних дзвіночків є ще серія дзвіночків- ангелочків. Чарівний вигляд! Представники учнівського самоврядування першими відкрили бажану бандероль з дзвіночками. А ще мама Кузьми передала нам буклети з 50-ма відомими афоризмами сина.

Пам’ять про рідних вічна! І у дзвониках- символах шкільного життя- також!” – йдеться у повідомленні.

Фото з допису

 

Перейти до панелі інструментів