19.04.2024
Новини

Тернополянка успішно виступила на престижному міжнародному конкурсі (фото)

Яна Помозибіда, яка родом із Тернополя, на початку грудня 2020-го виборола 4 місце на одному із найпрестижніших турнірів в світі Arnold Classic у категорії «Фітнес бікіні», титул якого часто прирівнюють до титулу Чемпіона світу.

Про успіх тернополянки, яка наразі проживає у Амстердамі, повідомив її колишній тренер Віктор Мацикур, який готував дівчину до інших змагань, коли вона була у Тернополі.

«Турнір проходив в Іспанії, місті Санта Суссана, Яна виступала в традиційній для себе категорії «фітнес бікіні». Три роки тому вони приїхала з Нідерландів, де зараз проживає, у свій рідний Тернопіль і за півроку, практично «з нуля» (хіба що досвід танців був потрібен для граційного дефіле на сцені) з моїми тренуваннями, у тоді ще нашому з дружиною залі, Яна зробила чудову для дебюту форму та стала фіналісткою на Чемпіонаті України (на другому фото). Після такого вдалого та позитивного старту я був впевнений – Яна продовжить після повернення в Амстердам працювати та вдосконалюватись. За цей період вона кілька разів перемагала на чемпіонаті Нідерландів, на турнірі легендарної Джудіт Бергман. І ось фінал Arnold Classic, – написав Віктор Мацикур.

До слова, як він зазначив, Яна останнім часом тренувалася без допомогти тренера і зараз сама є тренером у одному з місцевих залів у Амстердамі.

 

Перейти до панелі інструментів