25.04.2024
Новини

ТОП-5 дитячих книжок, з якими можна гратися

Видання Терміново спільно з інтернет-магазином www.yakaboo.ua продовжує спільний проєкт, в рамках якого ми знайомимо наших читачів з новинками літератури та не менш цікавими книгами, що вийшли друком раніше.

Ми також періодично  розігруватимемо сертифікат на 250 грн, завдяки якому можна буде вибрати та отримати одну з вибраних книг.

Сьогодні пропонуємо ТОП-5 книг, які точно зацікавлять дітей.

Мій супертовстий Віммельбух

Віммельбух – це книга на сторінках якої ви не знайдете текст, тут діти мають виконувати трохи інші завдання, а саме шукати різноманітних персонажів і певні предмети, які в найдрібніших подробицях зображені на детально проілюстрованих картинках. Даний великий віммельбух розповідає дитині за допомогою зображень про події в місті. Як відомо в великих містах постійно щось відбувається: зоопарк наповнюють натовп дітей і батьків; на будівельних майданчиках постійно працює різноманітна техніка; аквапарк наповнений неймовірною кількістю відвідувачів; на сусідній вулиці розгорнувся великий ярмарок; на дорогах довжелезні затори і ще багато чого цікавого відбувається в різних частинах міста. На кожній сторінці книги дитина гарантовано зможе знайти багато всього цікавого і неймовірного. Книга пропонує малюкові знайти певного героя, порахувати кількість деяких предметів або що-небудь запам’ятати. Подібні завдання спрямовані на розвиток у дитини навичок уваги, тренування пам’яті і загальний розвиток світогляду, що робить книгу чудовою розвагою для будь-якого малюка.

Я сьогодні йду в садок

Це справжня гра-практикум, яка покликана полегшити процес підготовки та звикання до дитячого садочку. Це перше видання серії «Добрі дорослішання». Перший похід до садочку – відповідальний період, як для дитини, так і для батьків. Адаптація може тривати від півтора місяця до пів року. У книжці зібрані основні ситуації, з якими дитина зустрінеться у садочку. Також є практики, які авторка використовувала в роботі, вони зроблять процес адаптації легшим та допоможуть батькам ще більше зблизитися з малюком.

Новинка «Я сьогодні йду в садок» у формі гри дає змогу «вжитися» в роль, одягаючи, переміщуючи іграшку сторінками книжки. Завдяки інтерактивній книжці дорослі разом із дитиною в ігровій формі проживають всі складні моменти, з якими родини найчастіше звертаються до авторки-психологині: розлука з батьками, переодягання, денний сон тощо. Також у книжці є багато корисних порад і практик, здатних не лише зробити адаптацію до садочка легкою та приємною, але й зблизити дорослих із малюками.

Пальчикові змагання

Книга «Пальчикові змагання» українською мовою – невелика, всього 14 сторінок. Ідеально підходить для маленьких, невмілих ручок. Передовсім це веселий інструмент, який дасть змогу вам і дитині кожен раз читати її по-новому. Треба намалювати на пальці очі, ніс, рот – і будь ласка, один герой готовий. Маленькі читачі дуже люблять, коли пальчики з’являються в отворі або раптом зникають. Тут малюк не просто слухає, а сам бере участь і експериментує. Ви можете слідувати простим інструкціям, а можете вигадати свій сюжет. Головний секрет – якщо батькові весело, то і дитина веселиться. А дитина вам сама допоможе, тільки не бійтеся, починайте гру!

На перший погляд книга дивує своєю простотою. Але в цьому й полягає її принадність. Письменник має трьох дітей. Дуже любить займатися з ними і тому знає, як можна зацікавити дитину, як заохочувати її фантазію, уяву, незалежність і творчість.

Подорож у казку. Настільні ігри для веселого дозвілля

А чи любите ви казки? Якщо так — то саме час податися в захопливі мандри разом із улюбленими казковими героями! У цій книжці — вісім настільних ігор, завдяки яким ви зможете всією родиною поринути у світ пригод разом із персонажами знайомих казок. На вас чекає сповнена небезпек подорож крізь джунглі разом із Мауглі та його друзями, мандрівка до загадкової країни Небувалії з Пітером Пеном, політ на чарівному килимі Аладдіна та багато інших цікавинок. Варто лише скласти кубик та вийняти фігурки й фішки, що йдуть у комплекті, і можна сміливо вирушати назустріч пригодам!

 

 

Minecraft. Стікер-бук для режиму “Виживання”

Почни своє знайомство зі світом Minecraft разом з офіційним стікер-буком для режиму “виживання”. Всередині на тебе чекають сотні стікерів, за допомогою яких можна виготовити корисні предмети, викувати для себе обладунки і побудувати першу базу. Виконай завдання зі стікерами і дізнайся, як добувати цінні копалини, де шукати натуральні структури і яких мобів слід уникати.

Перейти до панелі інструментів