29.03.2024
Новини

Не стало колишнього начальника міського управління транспорту

stepan-fronts

Учора у 70-річному віці відійшов у засвіти колишній начальник міського управління транспорту та зв’язку Степан Фронц.

Саме за його керування у місті почали закуповувати відремонтовані чеські тролейбуси, оскільки придбати нові тоді було для бюджету не під силу. Саме при ньому проводили відкриті прозорі конкурси, в яких брали участь десятки підприємців. Тоді маршрут міг виграти навіть перевізник, у якого був лише один автобус.

Перші маршрутні мінібуси «Пежо», згодом перехід на ПАЗи, а врешті на «Богдани» та «Еталони»  – ця еволюція та реформування проходила за концептуального контролю управління транспорту, очолюваного Степаном Фронцом. Власне це були часи, коли дане управління не фігурувало в скандалах, які стали систематичними з приходом наступного керівника Ігоря Мединського.

Степан Фронц сформував в керованому ним управлінні команду професіоналів, деякі з них працюють і досі. А Олег Вітрук, який здавна працював в цій команді, зараз очолює управління транспорту.

Степан Фронц пішов на пенсію у 2012 році.

Минулого місяця він захворів. На жаль, побороти недугу не вдалося.

Панахида за покійним відбудеться сьогодні в Будинку скорботи на вул. Микулинецькій о 19 год. Чин похорону розпочнеться завтра об 11 год там же.

Редакція Терміново висловлює співчуття рідним та близьким померлого.

Перейти до панелі інструментів