28.03.2024
Новини

Працівник пекарні примудрився систематично красти цілий місяць з місця роботи (фото)

Працюючи на пекарні тістомісом, 26-річний житель села Цигани привласнив 27 мішків борошна. Частину краденого поліцейські вилучили.

До співробітників Борщівського відділення поліції із заявою про крадіжку борошна з пекарні, що у селищі Скала-Подільська, звернувся керівник підприємства. З’ясувалося, хтось таємно викрадав з цеху муку впродовж листопада. Загалом зникло 27 мішків.

У ході оперативних заходів правоохоронцям вдалося встановити особу крадія. Як з’ясувалося, привласнював мішки з борошном один із співробітників пекарні. 26-річний житель села Цигани у вечірній час, коли нікого з керівництва вже не було на місці, виносив з цеху то п’ять, то три, то мішок муки.

-З’ясувалося, що зловмисник продавав борошно знайомим, обманюючи, що товар йому дають в рахунок зарплати, – розповів начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук. – Загалом задокументовано дев’ять фактів крадіжок. Чи знали покупці, що мука крадена, – ще з’ясовуємо.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 ККУ.  Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів