19.04.2024
Жінки Новини

У Тернополі проникливо привітали жінку, яка виховує дітей з інвалідністю (фото)

6 грудня тернополянка Ірина Богданова святкує свій день народження. Жінка виховує трьох дітей, двоє з яких — з важкою формою інвалідності. Більшість часу Ірина приділяє синові і донькам, тому свято для неї вирішили організувати доброчинці.

Ініціювала проект #привітай_матусю громадська активістка Олена Коваль. Своїм досвідом вона поділилася на власній сторінці у Фейсбуці.

“Пам’ятаєте, як я писала про день народження однієї мами, яка виховує прекрасних діток? Так от, добрі люди, які готові проявити широкий жест уваги – існують!

Трішки передісторії.

Моя ідея була доволі проста. Зрозуміти від чого моя подруга отримає задоволення і втілити це у життя.

Квіти. Вони чудові. Їх аромат наповнює квартиру. Відчувши його ти потрапляєш немов на весняну поляну. Закривши очі на секунду – відчуваєш усі пахощі цього неймовірного по енергетиці місця…А проходячи повз них на обличчі з’являється ледь помітна усмішка…

Отож, квітковий салон.

Коли набирала перший номер, який я побачила в інтернеті – я дуже переживала – як відреагують власники, чи сприймуть цей посил ?…

Я розповіла про проєкт «Життя без меж», які інклюзивні заходи ми втілювали у життя, для чого я це роблю. І чому це так важливо. І вуаля ! Люди пішли на контакт! Я не просила багато, але я не повірила своїм очам, коли побачила їх подарунок- оригінально оформлена квіткова композиція, яка нікого не залишила б байдужим… Салон квітів і декору, Ви Круті.

Яке ж свято без смаколиків подумала я? І доброчинці одразу втілили це у життя! Торт з ніжним смаком печінки, декорований помідорками та зеленню. Ммм Така смакота одразу викликає бажання її спробувати. Надія, щиро дякую за Ваше Мега Велике серце.

Скажу Вам друзі більше. Я уже домовилася про безкоштовний візаж та зачіску, фотографиня дала добро, з фотостудією проблем б не виникло…Але, на жаль у Іри справді немає можливості вийти з дому лишній раз – догляд за трьома дітками, двоє з яких мають інвалідність, забирає практично увесь час…

Але навіть те, що трапилося – для нас неймовірне свято. Адже, коли приїжджають зовсім незнайомі тобі люди і вітають з днем народження, це ознака того, що Люди з великої букви ще існують. Коли кур’єр разом з квітами дарує листівку, а остання фраза у ній – “Будьте Щасливі” – Ми Зобов’язані Ними Бути!

Я вірю, що Дива Існують ! І хто ми такі, щоб не вірити у них?

#привітай_матусю- це хороша і дуже благородна ініціатива, яку я надіюсь підтримують і вона матиме свій розвиток в подальшому.

Адже для нас усіх так важливі прояви уваги, особливо для тих, хто щодня переживає величезні фізично-емоційні навантаження.

Ми високо цінуємо Вашу турботу і щиро вдячні за неї”, – написала Олена Коваль.

Перейти до панелі інструментів