20.04.2024
Новини

Студента, якого розшукували три дні, знайшли мертвим

Зниклого Юрія Зайкова розшукали. 21-річного хлопця, який останнім часом жив і працював у Тернополі знайшли мертвим.

На зв’язок із рідними Юрій перестав виходити 10 грудня.

У поліції нашому виданню не повідомили причину смерті, зіславшись на заборону батьків.

Звістку про смерть Юрія у соцмережі опублікувала директорка інституту міжнародних відносин ім Б Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Ірина Іващук.

СУМУЄМО…

З великим болем і сумом ми отримали цю гірку звістку, яка сколихнула інститут. Пішов з життя наш студент, надзвичайно добрий, життєлюб і невичерпний оптиміст Зайков Юрій. Юра навчався на четвертому курсі спеціальності “Готельно-ресторанна справа”…. Ми до останньої хвилини вірили, що його пошуки закінчаться доброю новиною… На жаль…..

Його любили одногрупники.

“Чесно, він дуже хороший був, завжди коли бачились він запитував як справи, що нового, він дуже щирий,і добрий, справедливий , він був веселий , дружелюбний. Я не знаю чи є людина, яку він обідив”.

………..

Професорсько-викладацький колектив та студенти Навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, висловлюють щирі співчуття його батькам, родині, друзям.

Спочивай з миром….

P.S.

Коли дивлюся на це фото, то хочеться не просто плакати, а кричати! Бо жити б йому! Закохуватися! Закінчити навчання! Працювати! Реалізовувати мрії! Жити!!!

Нехай світлою буде твоя дорога, хлопчику…. А душа знайде спокій….!, – написала Ірина Іванишин.

Трагічну новину повідомила і в.о. завідувача кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу Навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Оксана Гугул.

“Пішов з життя..наш студент 4 року навчання – Зайков Юрій. Людина світлої душі, відкритого і доброго серця! Професорсько викладацький склад кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу, в скорботі, низько схиляє голови та молиться за упокій його душі. Глибокі та щирі співчуття батькам та рідним! Вічна пам’ять..”- йдеться у дописі.

Редакція Терміново співчуває рідним і близьким загиблого.

 

Перейти до панелі інструментів