29.03.2024
Новини

У Тернополі десятки помічників Св. Миколая бігли, щоб зібрати кошти на подарунки дітям (фото)

Благодійний забіг відбувся 12 грудня вулицями міста. Учасники, які бігли один кілометр, здавали благодійні внески, щоб зібрати гроші на подарунки малозабезпеченим дітям до дня Миколая Чудотворця.

Цей забіг організували представники “Ternopil Running Club” та соціальної ініціативи “Миколай про тебе не забуде”.

«Ternopil Running Club вдалося втілити давній задум Petro Sachko про забіг напередодні свята Миколая. Подія отримала назву «Забіг помічників Св. Миколая». Дякуємо усім, хто приєднався до забігу! Бігунам за те, що поставилися серйозно до такої несерйозної для вас дистанції, небігунам за те, що відважно подолали цей довгий-довгий маршрут! Кожен учасник акції отримав медальку від TerRun Club та пряник від ініціативи «Миколай про тебе не забуде». До речі, були й ті, хто приєднався до забігу дистанційно (наприклад Iryna Boiko вирішила подолати дистанцію вдома на біговій доріжці, бо так вона може одночасно бігти і вичитувати свою дисертацію, з якою нерозлучна вже понад 1,5 роки). Якщо ви також реєструвалися і не були присутні на забігу, знайте, що ваша медаль та пряничок чекають на вас! Щоб отримати їх, сконтактуйте з Андрієм Бородієм та домовтеся, де і коли ми зможемо їх вам передати», – йдеться у повідомленні на сторінці Ternopil Running Club у Facebook.

Як повідомляють організатори, в цьому році у Миколая з’явилося 40 нових помічників. Разом вдалося зібрати 6430 гривень.

«В понеділок (чи найпізніше у вівторок – все залежить від гуртово-торговельних особливостей Тернополя) ми, як і домовлялися з вами, витратимо зібрані кошти на іграшки для дітей з малозабезпечених сімей. Результатами закупів обов’язково похвалимося. Ще раз дякуємо і бажаємо вам гарного вечора!», – зазначили організатори.

Фото: Oleg Bytkovskyi

Перейти до панелі інструментів