19.04.2024
Новини

Хлопці-сусіди з Тернопільщини зняли ремейк культового фільму «Сам удома» за 5 годин (відео)

Хлопчик побажав, щоб напередодні Нового року його батьки зникли і його бажання здійснилося наступного ж ранку. Сюжет славнозвісного фільму «Сам удома» знайомий кожному. І в цьому році вийшла ще одна частина. Щоправда, коротметражна «сільська» версія, яку відзняли на Тернопільщині.

19-річний автор ідеї Володимир Мандзюк із села Винятинці Заліщицького району разом із своїм 8-річним сусідом Назаром Ковальчуком знімали кіно 5 годин, монтували – ще 6.

За словами Володимира, ідея прийшла минулого року. Він хотів зняти сільську версію відомого всім фільму, узяв камеру та почав знімати. Перший ролик був на 2 хвилини, а у цьому році зняли на 4 хвилини. Сценарій хлопець писав сам, знімав – брат.

— Все проходило успішно, усе знімали практично з першого разу, — каже Володимир. 

За версією фільму Володимира, 8-річний Назар побажав, щоб його батьки зникли, так і сталося. У день перед Новим роком хлопчик самотушки змушений принести ялинку із лісу. Там він зустрічається із злочинцем, якого зіграв Володимир.  Далі сюжет розвивається у стилі «Сам удома»: із смішними моментами та щасливим фіналом.  

https://www.facebook.com/100034909429385/videos/424626792044298/

 

 

Перейти до панелі інструментів