28.03.2024
Новини Оперативно

Грали в сніжки та йшли узбіччям: на Тернопільщині під колеса авто потрапили двоє неповнолітніх

15-річний хлопець та 10-річна дівчинка потрапили під колеса авто на Тернопільщині 10 грудня.

ЯК повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, 10 грудня під колеса автомобіля потрапила шестирічна жителька Бучацького району. За попередньою інформацією, малолітня йшла узбіччя вулиці у попутному напрямку з транспортними засобами. В якийсь момент вона розвернулася, вибігла на проїжджу частину дороги і опинилася під колесами автомобіля.

Водій ВАЗу не встиг вчасно загальмувати і як результат – дитину з струсом головного мозку та відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до реанімації. Кермувальник попередньо тверезий.

Гра у сніжки біля проїжджої частини завершилася травматологічним відділенням і для п’ятнадцятирічного мешканця Зборова. Під час гри юнак раптово вибіг на дорогу і потрапив під VOLKSWAGEN GOLF. Хлопця з струсом й закритою черепно-мозковою травмою доправили до лікарні. Після надання меддопомоги його відпустили додому.

Правоохоронці звертаються до водіїв та пішоходів бути уважними та обережними на дорозі, а особливо під час погіршення погоди. Перш ніж ступити на проїжджу частину, переконайтеся у безпечності і у тому, що транспорт встигає вчасно загальмувати. Адже під час снігу, ожеледі та морозів авто зупинитися може не одразу.

 

Перейти до панелі інструментів