29.03.2024
Місто Новини

“Дитину з тролейбуса викинула, а двох жінок впустила”: в ТЕТ відреагували на скаргу тернополянки на кондукторку

Відповідно до наказу управління транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міської ради №29 від 10.12.2020р., управлінням проведено службове розслідування щодо публікації громадянки у соціальній мережі Facebook щодо дій кондуктора тролейбусного маршруту №2.

Нагадаємо, у фейсбуці тернополянка Irina Dzybak описала інцидент, який трапився із її сином.

“Шановні тернополяни і працівники міського транспорту (зокрема кондуктори тролейбусних маршрутів 2 і 11), бутьте уважними до своїх пасажирів, а саме до дітей шкільного віку.

Доводжу до відома усіх людей. Сьогодні у м. Тернопіль, на вулиці І. Мазепи, в сторону центру, відбулася неприємна ситуація. О 8:10 – 8:15 ранку, кондуктор тролейбусного маршруту 2, викинув мою дитину з тролейбуса, наголошую ВИКИНУВ!!! Аргументуючи тим, що вільних місць немає, хоча в салоні було два вільних крісла. Дитину вона ВИКИНУЛА, а двох жіночок вікової категорії 45+ кондуктор пустила. А тепер поясніть, як це розуміти??? Я розумію, що у вас нервова робота, але до чого тут дитина. Дякувати Богу із сином все в порядку, хоча і впав спиною на асфальт, а якби закінчилось все інакше, ви б вибачились, просто ” Я не хотіла”.
Так, що я вас дуже сильно прошу, благаю і молю, шановні кондуктори, п’ємо заспокійливе перед виходом на роботу і не зганяємо злість на чужих дітях, тому, що ненависть породжує ненависть.
Будьмо уважні до молодого покоління і показуймо їм лише хороші приклади, не зважаючи на цей нелегкий час в нашій країні. І починаймо любити ближнього. Нехай нас усіх Бог оберігає”, – написала Irina Dzybak.
Згідно із письмовими поясненнями кондукторів і водіїв, які працювали 8 грудня на тролейбусних маршрутах №2 та №11, а також наданої офіційної інформації «КП «Тернопільелектротранс», факт інциденту, описаний у публікації, не підтвердився. Як повідомляють в міській раді Тернополя, зібрану інформацію передано керівництву ЮП ВПП Тернопільського ВП ГУ Національної поліції в Тернопільській області. Автор публікації-скарги на телефонні дзвінки працівників управління транспортних мереж та зв’язку не відповідає.
Перейти до панелі інструментів