29.03.2024
Новини

Рибоохоронний патруль Тернопільщини розсмішив повідомленням про свої “здобутки” (фото)

Здивування користувачів викликало повідомлення Тернопільського рибоохоронного патруля про їхній нещодавній здобуток. Зокремам, інспектори похвалилися тим, що виявили факт незаконного продажу риби загальною вагою… 17 кг. Таке “досягненя” виклика критичні коментарі.

На своїй сторінці в Фейсбуці зокрема повідомили, що 5 грудня року на автодорозі Тернопіль – Броди виявлено незаконний продаж 14 коропів загальною вагою 17 кг.

При перевірці продавець не зміг надати документи, що підтверджують законність походження і безпечність водних біоресурсів. Складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч.1 ст. 88-1 КУпАП «Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу».  Матеріали справи готуються до передачі в суд за місцем скоєння правопорушення.

Тернопільський рибоохоронний патруль нагадав, що порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу – тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

«Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27 – 70 – 34 та (097) 427- 85- 95», – йдеться у дописі.

Повідомлення Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області прокоментували мешканці Тернопільщини.

“17кг, хоть би не смішилися таке постити” – написав Ivan Kormylo.

“Ааажжж 17кг?! Ооооогого……)))))))))))” – написав Oleksandr Berezovsky.

“Оооо йоли пали , на дорозі Тернопіль Броди прямо зашифрована спецоперація , напишіть просто в Залізцях там де завжди продавали там і продають просто не мали якогось ср…ного папірця”, – зазначив Валерій Волинець.

 

Перейти до панелі інструментів