18.04.2024
Новини

На Тернопільщині в автопригодах постраждали нетверезі пасажири автівок

За минулу добу швидка надавала допомогу нетверезим пасажирам, які потрапили в автопригоди. Про це повідомив генеральний директор центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус. 

7 грудня о 19.06 бригада швидкої виїжджала у смт Пробіжна Чортківського району, на місце ДТП. Водій автівки, не впоравшись із керуванням, врізався у дерев’яну огорожу і втік з місця пригоди… Постраждала  38-річна пасажирка авто, яка унаслідок удару отримала закриту черепно-мозкову травму й садно правого плеча. Від госпіталізації жінка, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, відмовилася.

7 грудня о 22. 45 бригада швидкої виїжджала на трасу Тернопіль-Збараж, поблизу ресторану «Стожари», на місце ДТП. Водій авто «Шевроле» не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Постраждали двоє 19-річних пасажирів автівки. Один із них отримав забійно-рвану рану лівого передпліччя та забій поперекової ділянки хребта, інший перебував у стані шоку. Обох постраждалих, у стані алкогольного сп’яніння, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Збаразьку райлікарню.

Перейти до панелі інструментів