28.03.2024
Відео Жінки Новини Файні люди

“Я і мої кози”: жителька Тернопільщини збирає тисячі переглядів на відеоблогах про рогатих улюбленців (відео)

“Добрий день! Це канал “Я і мої кози”. Звати мене Люба!”, – так починається ледь не кожен ролик, який жителька села Старий Олексинець Любов Кобилянська знімає про своїх рогатих улюбленців.

У 45-річної Любові 6 дітей (найстаршій доньці – 27 років, наймолодшій доньці – 11) і 13 кіз. Заміж жінка вийшла рано, тож про ведення господарки може розповісти чимало. Відеоблог почала вести десь із рік тому. Вирішила, що може поділитися власними знаннями: як робити сир, як доглядати за козенятами.

“Я почала тримати кіз. Кози – гарні, молока дають багато. То почали приїздити люди і питати, що я роблю, що так гарно дояться кози? – розповідає пані Люба про те, чому вирішила почати вести відеоблог. – Я почала розповідати, а мої малі стоять, дивляться. Потім сказали: “Мамо, бери знімай відео і викидай в ютуб!”.

Деякі відео тепер набираються до 15 тис. переглядів. Незнайомці  ставлять вподобайки та запитання про догляд за тваринами та життя в селі. Однак Любов Кобилянська знімає відео не лише про кіз. На каналі вона також розповідає рецепти приготування страв: плову, кролика, а також приправ та салатів.

Якщо старіші відео набирали кілька сотень-тисячу переглядів, то тепер деякі мають вже по 13-15 тисяч. А все тому, що недавно про блогерку розповіли на шоу “Телебачення Торонто”. Після цього власниця кіз навіть записала відеозвернення до ведучих програми із подякою за несподівану “рекламу”.

 

Перейти до панелі інструментів