29.03.2024
Новини

У Тернополі троє юнаків затримали злодія і тримали його до приїзду поліції

Троє хлопців, побачивши, як з торгового центру втікає невідомий чоловік, а за ним женеться продавець, допомогли останньому зупинити незнайомця. Як з’ясувалося, юні тернополяни не дали втекти грабіжникові. Про це повідомили на сайті Національної поліції України.

До співробітників Тернопільської відділу поліції надійшло повідомлення від продавця одного з магазинів, розташованих в ТРЦ «Подоляни»  про те, що невідомий чоловік намагався відкрито викрасти товар на суму три тисячі гривень.

Як з’ясувалося, 33-річний тернополянин, зайшовши у примірочну, поклав у свій рюкзак дві куртки, на себе надягнув кофту, а під верхній одяг заховав спортивну сумку. З усім цим подався до виходу. Зловмисника зупинили продавці, вимагаючи повернути неоплачений товар, проте той, кинувши їм лише одну куртку, з рештою почав тікати. Працівник магазину став наздоганяти лиходія, і тут на допомогу поспіли троє хлопців, що стояли неподалік.

Двоє 17-річних та 16-річний тернополянин не побоялися зупинити зловмисника й разом з продавцем утримували його до приїзду слідчо-оперативної групи. Поліцейські затримали лиходія в порядку статті 208 КПК. З’ясувалося, до грабежу причетний 33-річний житель обласного центру в минулому уже судимий за майнові злочини.

Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 2 статті 186 ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Перейти до панелі інструментів