19.04.2024
Відео Новини

Через ковід медзаклади Тернопільщини терміново потребують додаткових кадрів, на допомогу кличуть навіть студентів (відео)

Лікування COVID-19 передбачає залучення значної кількості медиків. Тому система охорони здоров’я потребує постійного підсилення новими кадрами. Про це повідомили на сторінці Тернопільської ОДА у Фейсбуці.

«Медики працюють у постійній напрузі. У зв’язку з епідемією, більше роботи стало, як в лікарів, так і в середнього та молодшого медичного персоналу. Тому ми звернулися до Тернопільського національного медичного університету з проханням посприяти у забезпеченості закладів охорони здоров’я працівниками, – розповідає начальник управління охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко. Частина спеціалістів зголосилася допомогти. Це як студенти, так і викладачі. Серед них один лікар-анестезіолог у пенсійному віці, студент, який працює в інфекційному відділенні лікарні швидкої допомоги у Тернополі. Вони влаштовані на умовах цивільно-правових договорів і отримують оплату в залежності від категорії, в якій працюють».

Перейти до панелі інструментів