28.03.2024
Відео Новини Промо

На Тернопільщині капремонт мосту через Серет контролюватимуть незалежні фахівці (відео)

6949Служба автомобільних доріг у Тернопільській області уклала договір з Консорціумом «Техексперт Інжиніринг» на здійснення технічного нагляду за виконанням робіт під час капітального ремонту мосту через ріку Серет на автомобільній дорозі державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль на км 103+602.

Так, організація здійснюватиме контроль за дотриманням підрядником графіку виконання робіт, дотриманням проєктних рішень та вимог будівельних норм і правил, а також контроль за якістю та обсягами робіт. Незалежний технагляд перевірятиме наявність документів, що засвідчують якість матеріалів, виробів та конструкцій, які надходитимуть на місце виконання робіт (технічних паспортів, сертифікатів відповідності, результатів лабораторних випробувань). Консорціум інформуватиме Службу про наявність проблемних питань, які можуть виникнути у ході виконання робіт, та надаватиме підряднику рекомендації щодо усунення порушень, контролюватиме їх виконання тощо.

Консорціум «Техексперт Інжиніринг» прийматиме виконані підрядником роботи, перевірятиме відповідність актів приймання виконаних робіт фактично виконаним роботам, вестиме фотозвіт виконання робіт, братиме участь у роботі комісії з прийняття в експлуатацію закінченого об’єкта.

Загальна вартість авторського технічного нагляду становить 901,2 тисячі гривень з ПДВ 20%.

Залучення незалежного технагляду вимагає Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Перейти до панелі інструментів