26.04.2024
Новини Оперативно Політика

“Буду не тільки слухати, а й чути”: міська рада обрала нового секретаря (фото)

Як Терміново і прогнозувало, секретарем ради став Ігор Гірчак – депутат Тернопільської міськради, обраний від партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість».

Його кандидатуру сьогодні на сесії підтримали 38 депутатів, 3 були проти, один депутат утримався. Голосування відбувалося бюлетенями.

Ігор Гірчак подякував присутнім за довіру та пообіцяв працювати на благо громади.

– Я вже понад 20 років  в місцевому самоврядуванні. У 1998-му році мене впершо було обрано депутатом міської ради, потім був депутатом 4-го скликання, з 2002 року очолюю виконавчу дирекцію Асоціації міст України. Я добре розумію проблематику, яка стоїть перед місцевим самоврядуванням. Ми маємо всі разом думати над тим, як має розвиватися наша громада, створювати якісний сервіс для наших мешканців, створювати сприятливий бізнес клімат для підприємців. Обіцяю створити максимально комфортні умови для роботи депутатів і виконавчого комітету. Запрошую всіх до співпраці. Обіцяю не тільки слухати, а й чути кожного з вас, – сказав під час виступу новообраний секретар.

Після цього депутати одразу звільнили поперднього секретаря Віктора Шумаду. За це проголосували 33 депутати, 9 утрималися.

Читайте також: Екс-секретар Віктор Шумада відмовився від депутатства в міській раді на користь райради, яку має шанс очолити 

Ігор Гірчак, за даними ЦВК, на виборах до міськради набрав 93 голоси виборців. Це – найнижчий результат серед його колег по партії, які пройшли в раду.

Довідка. Ігор Гірчак народився 22.12.1976 р.

Оосвіта вища, член політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість».

Живе в с. Гаї – Гречинські, Тернопільський р-н.

 

Перейти до панелі інструментів