29.03.2024
Новини Оперативно

Стало відомо, чому після ДТП на Живова примчало близько 30 автомобілів таксі

Водій таксі отримав травми під час ДТП на вул. Живова близько 20.30 год. 14 листопада. Чоловіка госпіталізували. Про це виданню Терміново повідомили у пресслужбі управління патрульної поліції в Тернопільській області.

 

Як ми вже писали, ввечері 14 листопада тернополяни стали свідками скупчення чималої кількості людей та поліцейських на вулиці Живова. Про інцидент у Фейсбуці повідомила Лілія Кульчицька. За її словами, на місці  була купа поліції, швидка допомога і близько 30 машин таксі.

 

Як повідомляють у пресслужбі управління патрульної поліції, на вул.Живова сталася аварія за участю Skoda Octavia і Mitsubishi Lancer. Водія таксі Skoda Octavia госпіталізували до медзакладу. Водій Mitsubishi був із явними ознаками алкогольного сп’яніння, але пройти огляд відмовився в законному порядку при двох свідках. На чоловіка склали адмінпротокол. На місце події також викликали слідчого, який буде встановлювати усі деталі ДТП з потерпілим.

Оскільки сталася аварія за участю нетверезого водія, на місці зібралося багато людей, пояснюють у патрульній поліції. Адже на вул. Живова завжди насичений рух транспорту. До того ж з’їхалися водії таксі, адже постраждав їхній колега. 

Фото: Лілія Кульчицька. 

Перейти до панелі інструментів