19.04.2024
Новини

Кременецький фотограф, який травмувався, впавши з мура – у комі. Збирають кошти на його порятунок

Допомоги на лікування потребує кременчанин Віталій Чумакевич. Чоловік отримав серйозні травми голови, впавши з мура у Кременці, через що впав у кому. 

Чоловіка госпіталізували спершу до Кременецької райлікарні, а потім до обласної університетської у Тернополі, де 11 листопада його прооперували. Про це виданню Терміново повідомив знайомий Віталія Дмитро Мельничук. Як почувається Віталій після операції і чи вийшов із коми – про це наразі Дмиру невідомо.

За день до операції Дмитро Мельничук розмістив у соцмережі Фейсбук прохання про збір коштів на лікування Віталія Чумакевича. А також повідомив про потребу в донорах. 

– Ви можете підтримати Віталія матеріально, а також не забувайте й про щиру молитву, вона також є дуже важливою, – написав Дмитро у соцмережі. 

За його словами, стати донорами зголосилося багато охочих, відтак потреба в цьому питанні швидше всього вже закрита. 

Віталій Чумакевич – кременецький фотограф, громадський діяч, керівник кіностудії “Кремінь” кременецького районного будинку культури. 

– Він дуже творча людина. Фотографія – його захоплення, він завжди ходив та знімав краєвиди міста, адміністрував одну з найбільших сторінок Кременця у Фейсбуці, – розповідає Дмитро Мельничук. 

Нагадаємо, трагічний випадок у Кременці стався 8 листопада. О 22.28 бригада швидкої виїжджала на вул. Льотчиків-визволителів, де надавала допомогу 40-річному пацієнтові. Про це повідомив генеральний директор центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус. За його словами, чоловік упав з мура заввишки 5 метрів, фотографуючи красиві краєвиди, і отримав серйозні травми. Із відкритою черепно-мозковою травмою та забоями пацієнта, після оперативно наданої допомоги, шпиталізовано у Кременецьку райлікарню.

Довідка

Кошти на лікування Віталія Чумакевича можна перерахувати на картку у Приватбанку: 5168 7573 4186 5600 (Володимир Чумакевич), у Ощадбанку: 5167 8032 1381 1107 (Наталія Наконечна).

 

 

Перейти до панелі інструментів