29.03.2024
Новини

Чоловік, який жорстоко вбив дружину, проведе в тюрмі 7 років

Тернопільський апеляційний суд погодився із позицією обвинувача й залишив без змін вирок суду першої інстанції, не задовольнивши апеляційної скарги захисника обвинуваченого – жителя с. Підгайчики Теребовлянського району, який завдав смертельних тілесних ушкоджень ножем дружині під час побутового конфлікту.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Прокурор Тернопільської обласної прокуратури довів у суді, що 13 травня 2017 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, сварився зі своїм пасинком. Коли сварка переросла у бійку, жінка намагалась зупинити чоловіків й припинити її, ставши між ними. Під час хаотичного руху усіх учасників конфлікту нетверезий господар будинку узяв до рук ножа й умисно завдав удару дружині у праву частину грудей.

За його словами, він не передбачав можливості заподіяння своїми діями смерті потерпілій, проте жінка померла від крововтрати через травму.

Судом першої інстанції обвинуваченого визнано винним в інкримінованому злочині за ч. 2 ст. 121 КК України та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

За наслідками апеляційного розгляду вирок суду першої інстанції залишено без змін.

 

Перейти до панелі інструментів