20.04.2024
Новини

У молоді Тернопільщини є можливість постажуватися в парламенті

Жителі Тернопільщини мають можливість взяти участь у конкурсі. Він відбувається у два тури. Перший тур передбачає заповнення та надсилання в електронному вигляді анкет кандидатами на участь у Програмі. Про це інформують на сайті Тернопільської ОДА.

Кожен охочий взяти участь заповнює електронну форму анкети за посиланням, яке розміщене на вебсайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України та на сайті громадської організації «Ліга інтернів» з дня оголошення конкурсного відбору до 15 листопада 2020 року включно.

Вже 27 листопада буде оголошено рейтинг кандидатів за підсумками оцінювання анкет та прийняте рішення щодо допуску до наступного етапу відбору – співбесіди. Перелік орієнтовних питань для співбесіди розміщується на вебсайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України та громадської організації «Ліга інтернів».

Комісія визначить 50 осіб для участі у Програмі та резерв у кількості до 20 осіб. Тривалість стажування: січень – липень 2021 року.

Докладніше про умови та порядок проведення відбору, перелік документів та строки їх подання – на вебсайт Управління кадрів Апарату Верховної Ради України.

Перейти до панелі інструментів