28.03.2024
Новини

Сьогодні – остання можливість проголосувати за проєкти “Громадського бюджету”

Сьогодні, 9 листопада, завершується голосування за проєкти «Громадського бюджету 2021», подані жителями Тернопільської громади. Про це інформують на сайті Тернопільської міської ради.

Найрейтинговіші малі і великі проєкти будуть включені до бюджету громади на наступний рік та реалізовані до кінця 2021 року.

Голоси тих тернополян, які скористаються онлайн-сервісом «Громадський бюджет», чат-ботами месенджерів ViberTelegram, або терміналом ПриватБанку, прийматимуться до 23:59 год., а ті жителі громади, які голосуватимуть через ЦНАП, можуть віддати свій голос сьогодні до 16:00 год. (відповідно до робочого графіку Центру).

Станом на 8 листопада 12:00 год. участь у голосуванні взяли 23443 особи, які віддали 34480 голосів. Близько 93% тернополян голосували онлайн, і лише 7% осіб- через ЦНАП.

Нагадаємо, цьогоріч до голосування допущені 84 проєкти (46 малих та 38 – великих).

“Шановні жителі громади, залишилося кілька годин, аби власним голосом обрати, на що виділити гроші з місцевого бюджету у 2021 році! Віддати свій голос можуть усі громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані на території Тернопільської територіальної громади”, – закликають у міській раді.

Додамо, сьогодні завершується голосування і за проєкти «Шкільного громадського бюджету». Учнівські проєкти, які стануть переможцями, будуть реалізовані в освітніх навчальних закладах впродовж 2021 року. Ознайомитися з  проєктами можна тут.

Перейти до панелі інструментів