23.04.2024
Новини

Померла доцентка Тернопільського педагогічного університету

Не стало Людмили Михайлівни Пархонюк — кандидата філологічних наук, доцента Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Про це повідомила у фейсбуці Тетяна Вільчинська.

“7 листопада 2020 року на 68 році життя відійшла у засвіти ЛЮДМИЛА МИХАЙЛІВНА ПАРХОНЮК, кандидат філологічних наук, доцент, колишня працівниця факультету філології і журналістики Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Знали Людмилу Михайлівну як толерантну та інтелігентну людину, як старанну та працьовиту викладачку, яка підготувала не одне покоління учителів та науковців. Світлий і добрий спомин про Людмилу Михайлівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала. Людмила Михайлівна залишиться для нас у спогадах мудрою порадницею, талановитим науковцем і щирою колегою. Колектив факультету та університету глибоко сумує з приводу смерті Людмили Михайлівни і висловлює співчуття рідним.

Добрі спогади про неї залишаться в наших серцях. Памʼятаємо, любимо, сумуємо.

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ… Панахида відбудеться сьогодні о 19 год. в Будинку печалі (вул. Микулинецька). Чин похорону – завтра об 11 год.”, — написала на власній сторінці у Фейсбуку Тетяна Вільчинська.

Перейти до панелі інструментів