29.03.2024
Новини

На Тернопільщині помер екс-головний лікар дільничної лікарні

У Колиндянській об’єднаній територіальній громаді на 69 році життя помер лікар загальної практики  сімейної медицини  АЗПСМ с. Колиндяни  Івана  Бабяка. Про це повідомили на сторінці Колиндянської ОТГ у фейсбуці.

«Сільський голова  Колиндянської  об’єднаної територіальної громади, виконавчий комітет, апарат сільської ради, депутатський корпус, комунальне некомерційне підприємство «Центр  первинної медико- санітарної  допомоги  Колиндянської сільської ради»  керівники бюджетних установ висловлюють щирі співчуття родині    з приводу смерті лікаря загальної практики  сімейної медицини  АЗПСМ с.Колиндяни  Бабяка  Івана  Васильовича.

На 69 році життя перестало битися серце нашого  лікаря  сімейної медицини. Впродовж трудової діяльності  Баб’як  Іван Васильович підтвердив високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо і любимо його за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.

Із 1972 року  Іван Васильович розпочав свою діяльність завідуючого  фельдшерського – акушерським пунктом в Зборівському  районі.  З 1982 року  займав посаду  лікаря  терапевта в Колиндянській   дільничій  лікарні, а в 1993 році був переведений  головним лікарем  дільничої лікарні,а пізніше  амбулаторії в селі Колиндяни.

Чуйний, уважний, щирий, позитивний, він випромінював життєву енергію, світло, прагнув передати цінний досвід, уміння молодим колегам. У нашій пам’яті  Іван Васильович  назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі покійного. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять йому», — йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів