29.03.2024
Місто Новини

У Тернополі відкриють кінотеатр, аналог якого є лише у столиці

До кінця року в Тернополі має з’явитися ще один кінотеатр. Мова – про кінозал мережі Miromax, який діятиме у ТРЦ Подоляни.

Інформацію про це днями опублікували на фейсбук-сторінці торгового центру. Підтвердила її для Терміново і директорка з розвитку ТРЦ  Тетяна Чубак. Хоча й зауважила: намагаються ще нічого офіційно на анонсувати.

– Договір з кінотеатром підписано, на сьогоднішній день ведуться будівельні роботи, – розповідає Чубак. – Чому будівельні, а не ремонтні? Кінотеатр буде збудований за зовсім новою схемою, з новими екранами, проєкторами, кріслами (старі демонтують), за новою технологією. 

Родзинок буде багато, обіцяє директорка з розвитку. Зокрема, у кінотеатрі використають технологію Samsung Onyx – замість проєктора в таких кінозалах зображення виводять одразу ж на LED-екран, при цьому не використовують проєтор. Це забезпечує вищу роздільну здатність, яскравість і якість зображення.

– Буде також нова технологія видачі попкорну, здавання речей у гардероб, купити квиток можна буде онлайн, і ще багато цікавого, – перелічує Тетяна Чубак. – Думаю, до Нового року ми все встигнемо. Буде можливість відкритися швидше – відкриємо, наразі працюємо у дві зміни.

Скільки буде залів та на скільки глядачів Тетяна Чубак наразі не повідомила. При цьому запевнила, що кінозали мають бути комфортнішими, з кращими кріслами, з ширшими проходами. 

Відкриють Miromax на тому ж місці, де діяв кінотеатр всеукраїнської мережі Сінема-Сіті. До слова, перший Miromax в Україні відкрили буквально днями – 31 жовтня у столичному ТРЦ.  

https://www.facebook.com/podolyany.com.ua/posts/4628733063835970

Головне фото: фейсбук-сторінка ТРЦ “Аладдін”/ кінотеатр Miromax

Перейти до панелі інструментів