28.03.2024
Новини

Тернопільський драмтеатр відновив показ вистав (репертуар)

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка відновлює свою роботу. Колектив вже проанонсував кілька вистав, які найближчим часом для тернополян і гостей міста зіграють актори драмтеатру.

Про це йдеться на сторінці театру в соцмережі.

“Шановні глядачі! Приємна новина – Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка з 4 листопада 2020 року відновлює свою роботу. Вистави відбуватимуться за всіма карантинними вимогами. Чекаємо Вас у нашому театрі! До зустрічі!Замовлення квитків за тел.. 096-724-1-726”, – інформують у повідомленні.

Як зазначили виданню “Терміново” у театрі, за період карантину тернополяни мали змогу відвідувати вистави лише протягом тижня — у жовтні. Відтак Тернопіль потрапив у “червону” зону та показ вистав знову призупинили.

Повноцінну роботу театр відновить у середу, 4 листопада, адже Тернопіль знову став “помаранчевим”. Відвідувати театр можна буде лише з дотриманням карантинних вимог: Зокрема у приміщенні слід носити маску, а глядачів розміщуватимуть із дотриманням дистанції.

Перейти до панелі інструментів